10 Eylül 2023

Emin Bülent Tenis Turnuvası, Ödül Töreni ile Son Buldu

İlk vuruşu 30 Ağustos'ta yapılan, Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucularından, futbol takımının ilk Türk kaptanı, Fecr - i Ati grubunun en önemli şairlerinden Emin Bülent (Serdaroğlu) adına düzenlenen "Taçspor Emin Bülent Tenis Turnuvası" 10 Eylül Pazar akşamı havuz başında düzenlenen "Kapanış Gecesi ve Ödül Töreni" ile son buldu. 

Kulübümüz Başkanı Polat Bengiserp ve yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğinde geçen geceye, Galatasaray Spor Kulübü Divan Başkanı Aykutalp Derken, 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Okumuş ve Galatasaray Spor Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Burak Elmas ile birlikte Emin Bülent'in torunu, Galatasaray basketbol takım kaptanlarından milli basketbolcu Prof. Dr. Nur Danişmend, Umur Danişmend ve Danişmend Ailesi'nin fertleri katılarak şampiyon ve finalistlere kupalarını verdiler. 

Başkan Polat Bengiserp'in açılış konuşması ile başlayan gecede, Prof. Dr. Nur Danişmend ve Umur Danişmend'e de "Emin Bülent Ailesi" adına anı plaketi takdim edildi, her iki ismin yaptığı teşekkür konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. 

Çeşitli kategorilerde toplam 70 bin TL ödülün dağıtıldığı turnuvanın ödül gecesinde, şampiyon olan ve finalist sporculara ödüllerin takdim edilmesinin ardından konuklar Niso Kaston ve Orkestrası'nın müziği eşliğinde keyifli anlar geçirdi.